Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Υγείας ανάμεσα στον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο και ανεμβολίαστους υγειονομικούς που πραγματοποιούν απεργία πείνας. Οι υγειονομική ζήτησαν από τον ιεράρχη να μεσολαβήσει για να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους με τον ίδιο να απαντά «κάντε το εμβόλιο να τελειώνετε». 

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος συναντήθηκε με τον Θάνο Πλεύρη στο υπουργείο Υγείας με τον οποίο συζήτησε το θέμα της στελέχωσης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Βγαίνοντας από το κτήριο ο Μητροπολίτης βρέθηκε τετ α τετ με τους υγειονομικούς και αυτοί του ζήτησαν να μεσολαβήσει. 

«Να κάνετε το εμβόλιο να τελειώνετε» ήταν η ευθεία και ξεκάθαρη απάντηση που τους έδωσε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, αλλά δεν άρεσε στους υγειονομικούς. «Να το κάνουμε υποχρεωτικά;» ρώτησαν σε έντονο ύφος τον ιεράρχη ο οποίος κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο. «Ναι υποχρεωτικά», τους απάντησε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA