ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/04/2022 13:11

Κάντε το εμβόλιο - Ενταση μεταξύ του Μητροπολίτη Δωδώνης και ανεμβολίαστων υγειονομικών

Ενταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Υγείας ανάμεσα στον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο και ανεμβολίαστους υγειονομικούς που πραγματοποιούν απεργία πείνας

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κάντε το εμβόλιο - Ενταση μεταξύ του Μητροπολίτη Δωδώνης και ανεμβολίαστων υγειονομικών
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Ενταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Υγείας ανάμεσα στον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο και ανεμβολίαστους υγειονομικούς που πραγματοποιούν απεργία πείνας. Οι υγειονομική ζήτησαν από τον ιεράρχη να μεσολαβήσει για να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους με τον ίδιο να απαντά «κάντε το εμβόλιο να τελειώνετε».

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος συναντήθηκε με τον Θάνο Πλεύρη στο υπουργείο Υγείας με τον οποίο συζήτησε το θέμα της στελέχωσης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Βγαίνοντας από το κτήριο ο Μητροπολίτης βρέθηκε τετ α τετ με τους υγειονομικούς και αυτοί του ζήτησαν να μεσολαβήσει.

Video Loading...

«Να κάνετε το εμβόλιο να τελειώνετε» ήταν η ευθεία και ξεκάθαρη απάντηση που τους έδωσε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, αλλά δεν άρεσε στους υγειονομικούς. «Να το κάνουμε υποχρεωτικά;» ρώτησαν σε έντονο ύφος τον ιεράρχη ο οποίος κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο. «Ναι υποχρεωτικά», τους απάντησε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ