Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη έξω στο Α’ Νεκροταφείο στο Ζαβλάνι της Πάτρας όταν δύο ρεπόρτερ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με αφορμή τις συνεντεύξεις της οικογένειας Πισπιρίγκου. Δημοσιογράφος από την Πάτρα εκσφενδόνισε τον καφέ της σε δημοσιογράφο από την Αθήνα που φέρεται να την προσέβαλε, σύμφωνα με το flamis.gr

Η κόντρα μεταξύ των δύο ρεπόρτερ ξεκίνησε προ ημερών έξω από τα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όταν ο δημοσιογράφος από την Αθήνα επιτέθηκε με ειρωνικά σχόλια κατά της συναδέλφου του επειδή εκείνη την ημέρα είχε αποκλειστική συνέντευξη την Δήμητρα Πισπιρίγκου, ενώ είχε βρει και το πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη με την σπιτονοικοκυρά. 

Ο Αθηναίος κατηγόρησε την Πατρινή πως ενώ ήταν πάντα όλοι μαζί στο ρεπορτάζ εκείνη το παρουσίασε ως «αποκλειστικό» με αποτέλεσμα να ειπωθούν βρισιές. Μάλιστα στην υπόθεση φέρεται να ενεπλάκη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία ενημέρωσε για το τί έλεγε ο ένας για τον άλλον, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ένταση.

Σήμερα λοιπόν, στο Α' Νεκροταφείο, η κόντρα των δύο συνεχίστηκε με φραστικές επιθέσεις, ύβρεις, αλλά και έναν... ιπτάμενο καφέ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να μην ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA