Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 18η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, υπέβαλε αίτημα προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) προκειμένου να της διαβιβαστούν στοιχεία για την ουσία κεταμίνη, η οποία εντοπίστηκε στο μεταθανάτιο αίμα της μεγάλης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα ζητά να ενημερωθεί:

  • που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και
  • με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα,  με στόχευση  κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της  Αχαΐας.

Την ίδια ώρα η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις. Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε νοσηλευτικό προσωπικό από το Καραμανδάνειο της Πάτρας και αύριο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης. Παράλληλα η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη φέρεται να εξετάζει αιτήματα προς την ανακρίτρια που θα μπορούσαν να στηρίξουν περαιτέρω την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται ακόμη και αίτημα προς την δικαστική λειτουργό να ζητήσει από την προμηθεύτρια του απινιδωτή-βηματοδότη εταιρεία στοιχεία για το εάν είναι δυνατόν ο απινιδωτής της  Τζωρτζίνας να έχει καταγράψει και να παραμένουν καταγεγραμμένα στοιχεία για την ακριβή ώρα που άρχισε η δυσλειτουργία  της  καρδιάς  του κοριτσιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA