Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε μία ακόμη συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για τα παιδιά στην Πάτρα με τη Ζήνα Κουτσελίνη να αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνέντευξης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για τον θάνατο του ενός και τους δύο άλλους να ερευνάται. 

Διαβάστε ακόμηΡούλα Πισπιρίγκου: Εστειλε μήνυμα στον Νίκο Πορτοκάλογλου για να βοηθήσει τον Μάνο Δασκαλάκη

Μιλώντας στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πως το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης έγινε το βράδυ της Τρίτης, 12 Απριλίου, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Γιώργο Σόμπολο, σημειώνοντας πως η 33χρονη, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, θέλει να γίνει η συνάντησή της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και γι΄ αυτό μίλησε και εκείνη προκειμένου να δώσει απαντήσεις.

Αίτημα στον ΕΟΦ από την ανακρίτρια για την κεταμίνη

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας συνεχίζονται, με την ανακρίτρια να αναζητά τη διαδρομή της θανατηφόρας κεταμίνης. Η δικαστική λειτουργός με αίτημά της ζητεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) να ενημερωθεί για όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν την ουσία κεταμίνη η οποία εντοπίστηκε στον οργανισμό της 9χρονης. Η ανακρίτρια ζητεί να ενημερωθεί που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα αλλά και με ποιο τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή παράνομα.

Μάλιστα, το αίτημα της ανακρίτριας φέρεται να δίνει έμφαση στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA