Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέμα και στη Daily Mail έγινε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ερευνάται για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας. «Μια 33χρονη μητέρα στην Ελλάδα απεικονίζεται να χαμογελά δίπλα στην ανάπηρη κόρη της στην τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε από το ζευγάρι πριν της δώσει μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης». Με αυτόν τον τρόπο η βρετανική Daily Mail αναφέρεται στην υπόθεση θρίλερ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στο ΕΚΑΒ για την Ιριδα

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας έπειτα από εξέταση του μυϊκού της ιστού που αποκάλυψε την παρουσία του αναισθητικού φαρμάκου, το οποίο δεν είχε χορηγηθεί από γιατρούς», αναφέρει η Daily Mail.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το δημοσίευμα της Daily Mail για τη Ρούλα Πισπιρίγκου 

«Η Τζωρτζίνα – η οποία υπέστη επιληπτικές κρίσεις τον Απρίλιο του 2021 που την άφησαν τετραπληγική – πέθανε τον Ιανουάριο αφού πέρασε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο και οι νοσοκόμες επιβεβαίωσαν αργότερα ότι η Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με την κόρη της τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου της». «Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της κόρης της και έχει φυλακιστεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Κορυδαλλού στην Αθήνα μέχρι την ημερομηνία της δίκης της, η οποία δεν έχει ακόμη συμφωνηθεί. Η ίδια έχει αρνηθεί κάθε αδίκημα», συνέχισε στο άρθρο της η Daily Mail.

Αναφορές και στην εκταφή της Τζωρτζίνας

Το άρθρο της Daily Mail αναφέρεται και στην εκταφή της Τζωρτζίνας και στο τάμπλετ, στο οποίο έκαναν έρευνες οι αστυνομικοί μήπως πάρουν απαντήσεις στο ερώτημα από πού η Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη: «Ένα τάμπλετ υπολογιστή που είχε θαφτεί μαζί με την Τζωρτζίνα ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από εντολή του δικαστή που ερευνά την υπόθεση, επειδή θα μπορούσε να παράσχει περαιτέρω στοιχεία.

Το τάμπλετ θάφτηκε μαζί με τη μαθήτρια, καθώς η Πισπιρίγου ισχυρίστηκε ότι “ήταν το αγαπημένο της αντικείμενο”, αλλά έκτοτε ανασύρθηκε αφού ο πατέρας της Τζωρτζίνας, Μάνος Δασκαλάκης, δήλωσε στους δικαστές ότι υποστηρίζει την υπόθεση εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του. Η μητέρα της Πισπιρίγου, μιλώντας στο τοπικό μέσο STAR, δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι η κόρη της είναι ικανή να σκοτώσει τα τρία παιδιά. Περιέγραψε μια στενή σχέση μητέρας - κόρης και είπε ότι η Πισπιρίγου ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη για την ασθένεια και τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Δικαστικά έγγραφα, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα, ανέφεραν ότι η νεκροψία είχε αποκαλύψει ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από θανατηφόρα δόση κεταμίνης λιγότερο από 20 λεπτά μετά τη χορήγησή της. Τα έγγραφα φέρονται να υποστηρίζουν ότι το ιατρικό προσωπικό είχε επισκεφθεί για τελευταία φορά την 9χρονη περίπου μία ώρα πριν πεθάνει», καταλήγει στο ρεπορτάζ της η βρετανική Daily Mail.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA