Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησε σήμερα, Σάββατο (16/4) μέσω skype στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γνωστός δικηγόρος με αφορμή την εμφάνισή του αυτή θέλησε να εκφράσει την αγανάκτησή του για τον τρόπο που τα Μέσα και οι δυο γονείς των τριών κοριτσιών που χάθηκαν χειρίζονται το θέμα αυτό.

«Προσωπικά έχω αγανακτήσει με αυτή την υπόθεση και το πρώτο που θα ήθελα να πω, γιατί οι δυο άνθρωποι αυτοί βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους για δημοσιότητα. Ψάχνουμε συναισθήματα να εκφραστούν που δεν έχουν. Αν ήμουν κοντά τους θα τους έλεγα “φτάνει” για να μην πω το “φτάνει” και σε όλους εμάς που αναπαράγουμε μια υπόθεση που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη…

Παρατηρώ με πολύ μεγάλη μου αγανάκτηση και στεναχώρια… ότι το κακό δεν έχει πάτο. Καταντήσαμε μια συγκλονιστική και κτηνώδη υπόθεση θανάτωσης ενός κοριτσιού και δυο ακόμα υπό διερεύνηση, οι δυο πρωταγωνιστές να την ανάγουν σε άρλεκιν και ριάλιτι… Πρωταγωνιστές είναι τρία κοριτσάκια που δε βρίσκονται στη ζωή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA