Μενού
  • Α-
  • Α+

Οργισμένος παρουσιάστηκε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σχολιάζοντας τη νέα συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή, στο MEGA. «Μιλάει χωρίς συναισθήματα και τύψεις» είπε για τα όσα ανέφερε και πάλι για τις υποθέσεις θανάτου της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο παιδιών, ενώ χαρακτήρισε τη στάση της «απόλυτη ντροπή»

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Υπήρχε κεταμίνη στο Παίδων» – Τι είπε για τον εραστή που μίλησε στη Νικολούλη

«Πως μπορεί και μιλάει; Εμείς είμαστε εδώ συγκλονισμένοι! Είμαι έτοιμος να αρχίσω να κλαίω… Πως μπορεί και τα λέει αυτά, που έφερε το τάμπλετ; Αυτή η γυναίκα δεν είναι άρρωστη. Δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχουν ενοχές, δεν υπάρχουν τύψεις. Πως μπορεί και μιλάει, πως μπορεί; Είναι δυνατόν να μιλάς για το παιδί σου έτσι; Η απόλυτη ντροπή!», είπε αρχικά.

«Κάθεσαι και μιλάς για τον θάνατο και το φέρετρο του παιδιού και παζαρεύεις που έβαλες το τάμπλετ και που το βρήκανε; Τι με κάνει εμένα τον ψυχίατρο να καταλάβω; Ότι αυτή η απάθεια, η ψυχραιμία δεν κρύβει αρρώστια, αλλά μία φοβερή διαταραχή προσωπικότητας. Είναι ένας κενός άνθρωπος, ένας εν δυνάμει ήρωας του κακού, ένας εν δυνάμει δολοφόνος».

Για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι η ουσία βρισκόταν στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν την Τζωρτζίνα. Ο κ. Σούρας σχολίασε πως εφόσον βρέθηκε ο μεταβολίτης της ουσίας στα ούρα του κοριτσιού, η κεταμίνη της είχε χορηγηθεί όσο βρισκόταν εν ζωή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA