Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά και νωρίτερα οι δύο μικρότερες αδερφούλες της, Μαλένα και Ιριδια, συνεχίζεται και πλέον είναι πολύ πιθανό στο κάδρο των υπόπτων να μπουν και νέα πρόσωπα. Οπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ετοιμάζονται πέντε νέα ισχυρά πλήγματα στην προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου με το ένα εξ αυτών να εμπλέκει και την αδερφή της.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Υπήρχε κεταμίνη στο Παίδων» – Τι είπε για τον εραστή που μίλησε στη Νικολούλη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζει η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» και υπογράφει ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, πλέον αναμένεται να ασκηθεί πίεση προς την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η Ιριδα, αλλά και το όσων προηγήθηκαν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες που επικαλείται το άρθρο αναφέρουν πως ο θάνατος της Ιριδας θα αποδοθεί σε ασφυξία.

Όπως σημειώνεται, αυτό θα συμβεί καθώς στον θάνατο της Ιριδας εκείνη την ώρα στο οικογενειακό σπίτι στην Πάτρα βρισκόταν και η αδερφή της η οποία είχε δηλώσει για τη Ρούλα πως πλησίασε το μωρό μόλις για 30 δευτερόλεπτα. Ωστόσο ο συγκεκριμένος χρόνος δεν θεωρείται ικανός ώστε να προκληθεί θάνατος και έτσι λόγω αυτού του χρονικού «αδιεξόδου» και της μαρτυρίας της αδερφής της Ρούλας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη και εναντίον εκείνης για συνέργεια στην ανθρωποκτονία!

Και συνεχίζει το άρθρο αναφέροντας πως αυτό, σύμφωνα με απόψεις νομικών και στελεχών της αστυνομίας μπορεί να οδηγήσει στη φυλακή και την αδερφή της 33χρονης Ρούλας , που ίσως οδήγησε σε μεταβολή της αρνητικής της στάσης. Ερώτημα, ωστόσο παραμένει, αν μπορεί να υπάρξουν διώξεις και σε άλλους συγγενείς που οποίοι ήταν παρόντες στα αμφιλεγόμενα προβλήματα υγείας -όπως σημειώνεται- που δήλωσαν πως έπαθε το κοριτσάκι πριν οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο όπου υπέστη ανακοπή.

Μάλιστα αναφέρεται πως τα συμπτώματα αυτά που αμφισβητούνται από γιατρούς του εν λόγω νοσοκομείου, συνέβησαν σε οικογενειακό σπίτι, σε χωριό εκτός Πάτρας, όταν δεν ήταν πάλι παρών ο Μάνος Δασκαλάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA