ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/04/2022 18:46

Κατερινόπουλος: Δεν μας τα λένε καλά ούτε ο Μάνος ούτε η Ρούλα - Να γίνει τεστ πατρότητας στα παιδιά στην Πάτρα

Μια νέα πτυχή στο θρίλερ της Πάτρας που είναι σε εξέλιξη ζήτησε να ερευνηθεί ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, ζητώντας να γίνει τεστ πατρότητας στα τρία νεκρά παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη: «Δεν μας τα λένε καλά για τον θάνατο της Ιριδας...»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κατερινόπουλος: Δεν μας τα λένε καλά ούτε ο Μάνος ούτε η Ρούλα - Να γίνει τεστ πατρότητας στα παιδιά στην Πάτρα
Πηγή: eurokinissi, youtube
Ανάγνωση:

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ολοένα και περισσότερα ερωτήματα προκαλεί και η στάση του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλο να «ρίχνει» στο τραπέζι την ιδέα να πραγματοποιηθεί τεστ πατρότητας ώστε να διαπιστωθεί αν ο Μάνος είναι ο βιολογικός πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε χρονικό διάστημα 2,5 ετών.

«Επιμένω ότι καλό θα είναι να γίνει ένα τεστ DNA. Όταν οι ίδιοι εμφανίστηκαν την πρώτη φορά σαν ένα ωραίο αγαπημένο ζευγαράκι και στην πορεία είδαμε ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα, είδαμε εξωσυζυγικές σχέσεις και τα λοιπά, γιατί να μη γίνει λοιπόν και ένα τεστ DNA; Ένα τεστ πατρότητας. Για να δούμε, τι συμβαίνει εκεί πέρα; Μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία -προφανώς- μπορεί να μην γνωρίζει κάποιος από τους δύο. Να λάμψει η αλήθεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό θα ωφελήσει και τους ίδιους», ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο Star.

Σχετικά με τη στάση που κρατάει πλέον ο Μάνος Δασκαλάκης, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε: «Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. Η μεν Ρούλα αυτή τη στιγμή φέρεται ως κατηγορούμενη και είναι στον Κορυδαλλό, ο δε Μάνος είναι έξω. Κάνει τις δηλώσεις αυτές τις οποίες κάνει, οι περισσότερες των οποίων είναι αντιφατικές σε σχέση με την πρώτη κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα. Επιλέγει τον δικό του δρόμο. Αυτός ξέρει πάρα πολύ καλά τον λόγο. Όπως έχω πει και έχω γίνει βαρετός, άλλα πράγματα κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας. Εκεί τη στηρίζει πλήρως».

Video Loading...

«Δεν μας τα λένε καλά...»

Σε ό,τι αφορά το θάνατο της μικρής Ιριδας, του βρέφους της οικογένειας Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος διαπίστωσε «κενό» στα όσα συνέβησαν: «Και να πάω όμως και στον θάνατο του βρέφους που έγινε στο σπίτι. Εδώ δεν μας τα λέει καλά. Ούτε ο Μάνος μας τα λέει καλά, ούτε η Ρούλα μας τα λέει καλά. Αφού διαπίστωσαν ότι το παιδί είναι νεκρό, από ότι οι ίδιοι δηλώσαν, το πρώτο πράγμα που έκαναν εκείνη τη στιγμή δεν ήταν να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ να πάει στο σπίτι. Ενημέρωσαν τον Μάνο. Στη συνέχεια πήγε το ΕΚΑΒ. Έγιναν πάρα πολλά λάθη, γιατί γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μεταφέρονται οι νεκροί με το ΕΚΑΒ, κάτι το οποίο έγινε εκεί. Πού έγινε αυτοψία από ποιους έγινε αυτοψία στο σπίτι για να διαπιστωθούν οι συνθήκες; Ήταν ένα παιδί πλέον τελειωμένο εκεί. Αυτά δεν έγιναν…

Οι ίδιοι δήλωσαν κάποια πράγματα στην αρχή, οι ίδιοι τα γυρίζουν τώρα και ο καθένας λέει τα δικά του. Τον λόγο τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι δυο τους. Όπως εδώ βλέπουμε αντιφάσεις για τον θάνατο αυτού του άμοιρου βρέφους το ίδιο θα δούμε και τους υπόλοιπους θανάτους. Διαφωνίες βλέπουμε και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Έχουν βαλθεί να τρελάνουν την ελληνική κοινωνία; Δεν ξέρω». Όσο για τις αναζητήσεις θανατηφόρων ουσιών που έκανε στο διαδίκτυο, και το παραδέχτηκε μάλιστα η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε σκωπτικά: «Μπορεί να ήθελε να εμπλουτίσει τις ιατρικές της γνώσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΡΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ