Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην Κέρκυρα και όχι μόνο, προκαλούν οι εικόνες που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της λιτανείας. Το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα βρισκόταν στην «καρδιά» του νησιού, αλλά κάποιοι δεν έδειχναν να ασχολούνται. Τα βλέμματα κέντρισαν οι νεαροί που είχαν στήσει τραπέζια στο μπαλκόνι του Ιονίου Πανεπιστημίου και έτρωγαν σουβλάκια.

Διαβάστε ακόμηΘανάσης Κουκάκης: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη παρακολούθηση του τηλεφώνου του δημοσιογράφου

Αίσθηση προκάλεσαν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, όταν κατά την λιτάνευση του σεπτού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα, κάποιοι ανενόχλητοι έτρωγαν σουβλάκια στο μπαλκόνι στα ανάκτορα, στο σημείο που ανήκει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Ένα κτίριο, το οποίο σίγουρα δεν είναι για «τραπέζια». Το corfutvnews.gr ζήτησε απάντηση από τον Πρύτανη κ. Φλώρο, ο οποίος δεν γνώριζε το θέμα, αν δηλαδή πρόκειται για κάποιους που παραβίασαν τον χώρο, τονίζοντας ότι θα ενημερωθεί. Ένα ακόμα θέμα που σχολιάστηκε ήταν και οι άμαξες, οι οποίες εμφανίστηκαν στα Μουράγια στη μέση της Λιτανείας! Μπορεί να εγκλωβίστηκαν αλλά σίγουρα οι εικόνες αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA