Μενού
  • Α-
  • Α+

Κενές εξακολουθούν να μένουν μέχρι σήμερα περισσότερες από 50.000 θέσεις εργασίας στον ξενοδοχειακό τομέα και στην εστίαση παρά την πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά, όπως αναφέρει ο CEO της Sani/Ikos Group και πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο ίδιος εξηγεί ότι, παρότι προσφέρονται θέσεις εργασίας με απολαβές σημαντικά υψηλότερες από τις προβλεπόμενες, ο κόσμος αρνείται να εργαστεί στον συγκεκριμένο κλάδο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντική έλλειψη προσωπικού σε πολλές επιχειρήσεις.

Διαβάστε ακόμηΠάσχα: Τα μέτρα για τον κορονοϊό που θα τηρηθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα - Τι ισχύει για εκκλησίες και διασκέδαση

«Πράγματι υπάρχει τεράστια έλλειψη προσφοράς εργασίας με αμοιβές σημαντικά πάνω από τις κλαδικές συμβάσεις. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον επισιτισμό (κουζίνα & service) με ακάλυπτες πάνω από 50.000 θέσεις. Απαιτούνται λύσεις τώρα, ο ποιοτικός τουρισμός μας κινδυνεύει!» έγραψε στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA