Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας που εφόσον επιβεβαιωθεί, τότε θα μιλάμε για πρώτη φορά για έμμεση ομολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για γνώση των δολοφονιών των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα και μάλιστα σε ένα χρονικό στάδιο που ακόμη εκείνη και ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, τηρούσαν κοινή γραμμή αθωότητας, κατηγορώντας τη... μοίρα τους για τα γονίδια.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η καρδιά της Τζωρτζίνας ήταν άριστη» - Πώς συνδέεται η κεταμίνη με Μαλένα και Ιριδα

Οπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η πλευρά του πατέρα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες πως η 33χρονη μητέρα των παιδιών βρίσκεται πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή βάζοντας τον ίδιο στο «κάδρο» των αστυνομικών ερευνών ως ύποπτο! Συγκεκριμένα, στις 15 και 25 Μαρτίου του 2022, μια γυναικεία φωνή με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή είπε χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη:

«Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε την ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο. Αξίζει να σημειωθεί πως η προσαγωγή και σύλληψη της Πισπιρίγκου έγινε στις 30 Μαρτίου, άρα το πρώτο δεδομένο είναι ότι τουλάχιστον μισό μήνα πριν, η μητέρα των παιδιών (σ.σ. εφόσον αποδειχτεί ότι η φωνή ανήκει σε αυτήν) «μιλούσε» για δολοφονία/δολοφονίες που απέδιδε στον πατέρα τους!

Τις πληροφορίες φέρεται να έχει επιβεβαιώσει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έχει τονίσει στις Αρχές τη βεβαιότητά του ότι η φωνή ανήκει στη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση κατά της 9χρονης Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ήδη παραλάβει το υλικό από το κανάλι και το έχουν παραδώσει στα αστυνομικά εργαστήρια, όπου παρά την αλλοίωση της φωνής εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι θα φτάσουν σε ταυτοποίηση.

Οι 27 αναζητήσεις της Πισπιρίγκου για φαρμακευτικές ουσίες

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική του ευθεία με τη δικαιοσύνη να εξετάζει πλέον τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο. Μετά τις αποκαλύψεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, σήμερα έρχονται νέες πληροφορίες στο φως. Μέσω των δικηγόρων της η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει ότι η κεταμίνη δεν είναι δηλητηριώδης ουσία, αλλά μόνο αναισθητική. Ωστόσο, η χορήγηση σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, όπως είναι ήδη γνωστό.

Η ίδια, υποστηρίζει ότι η μόνη αναζήτηση της κεταμίνης την οποία έκανε ήταν στις 17 Ιανουαρίου, γεγονός που διαψεύδεται από τις πρότερες αναζητήσεις της. Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη μέρα της σύλληψής της, η 33χρονη έκανε 27 αναζητήσεις για διάφορες φαρμακευτικές ουσίες. Τότε, από τις 12 του μηνός, ήταν η περίοδος που η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της, ωστόσο είχαν αρχίσει να εμφανίζονται τα περιστατικά βραδυκαρδίας που κατέγραψε ο βηματοδότης. Αυτό που πλέον αναζητείται είναι τι είχε ψάξει η 33χρονη γύρω στις 26 του Γενάρη, οπότε και η Google εμφάνισε τη διαφήμιση για την κεταμίνη.

Καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών της Τζωρτζίνας

Παράλληλα, τα στοιχεία που έρχονται στα χέρια των Αρχών έρχονται συνεχώς μέσα από τις καταθέσεις γιατρών που χειρίστηκαν την υπόθεση της Τζωρτζίνας στο Καραμανδανειο νοσοκομείο. Στην ανακρίτρια κατέθεσε σήμερα η πρώτη γιατρός που είδε το παιδί στα εξωτερικά ιατρεία κάνοντας λόγο για την επιμονή της μητέρας να γίνει εισαγωγή του παιδιού παρά το γεγονός ότι οι περιγραφές της για την κατάσταση της υγείας του ήταν ασαφείς, ενώ δεν συμβάδιζαν με την εικόνα των εξετάσεων. Τέσσερις παιδίατροι από το Καραμανδανειο κατέθεσαν σήμερα στην 18η ανακρίτρια. Στην κατάθεσή τους περιέγραψαν όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο μεγάλο επεισόδιο που παρουσίασε η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 με αποτέλεσμα να μείνει τετραπληγική.

«Ζητούσε εισαγωγή χωρίς λόγο» 

Στην κατάθεση της η γιατρός που είδε πρώτη τη Τζωρτζινα στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου στις 8 Απριλίου φέρεται να είπε: «Η μητέρα υποστήριξε πως η Τζωρτζίνα είχε ένα περιστατικό με σπασμούς. Ήταν ιδιαίτερα ασαφής στις περιγραφές της. Ανέφερε πως το παιδί κουνούσε τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι με σπασμωδικές κινήσεις. Για αυτό το λόγο εκείνη έκρινε πως το παιδί πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις». Σύμφωνα με την κατάθεση των παιδιάτρων δεν βρέθηκε στις εξετάσεις της 9χρονης κάτι που να δικαιολογεί τους σπασμούς που περιέγραφε η Πισπιρίγκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA