ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/04/2022 07:42

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Κατερινόπουλος: Ο Δασκαλάκης τα τελευταία 5-6 χρόνια δούλεψε 14 μήνες

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνέχισε τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και τον Μάνο Δασκαλάκη, τον οποίο βάζει στο κάδρο, καθώς η συμπεριφορά του, αλλά και τα πεπραγμένα του, φαίνονται... ύποπτα στον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Κατερινόπουλος: Ο Δασκαλάκης τα τελευταία 5-6 χρόνια δούλεψε 14 μήνες
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος προσπάθησε μία ακόμα φορά να «αποδομήσει» τα λεγόμενα και τον χαρακτήρα του Μάνου Δασκαλάκη, για τον οποίο προχώρησε σε μια σειρά αποκαλύψεων. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ κατέρριψε τους ισχυρισμούς του πατέρα των νεκρών κοριτσιών ότι εργαζόταν... νυχθημερόν για να ζήσει την οικογένειά του κι ως εκ τούτου απείχε πολλές ώρες, κάτι που δήλωσε ο ίδιος ότι τον ενοχλούσε πολύ.

Οπως είπε ο πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας μιλώντας στο Star «τα οικονομικά του κ. Δασκαλάκη... Aπ' ότι έχει δει το φως της μικρής κοινωνίας της Πάτρας, όλοι βοούν και λένε ότι αυτός ο άνθρωπος δούλευε, ειδικά την τελευταία πενταετία – εξαετία και τα ένσημά του δεν ξεπερνούν τους 14 – 15 μήνες».

«Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του με 8.000 τον μήνα. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, είναι η γυναίκα σου ανασφάλιστη. Αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα;» ήταν το επόμενο ερώτημα για τον Μάνο Δασκαλάκη από τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Video Loading...

Στη συνέχεια ο Θανάσης Κατερινόπουλος επικεντρώθηκε στον θάνατο της Μαλένας και τις νομικές κινήσεις που έκαναν οι γονείς της, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ιατρικό λάθος. «Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού;» αναρωτήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε, τέλος, σε ένα περιστατικό που αφορούσε την ημέρα που ο Μάνος Δασκαλάκης υπέγραψε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την πρόσληψη και απόλυσή του την ίδια μέρα από μια δουλειά. «Παρατηρήθηκε ότι είχε ένα πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά στις 24/2/2017. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι την ίδια μέρα έγινε πρόσληψη και σε λίγες ώρες απολύθηκε. Είναι και άλλες περιπτώσεις που τον προσέλαβαν και μετά από δυο τρεις ημέρες των απέλυαν ή παραιτούνταν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος διερωτώμενος πώς ο Μάνος Δασκαλάκης κάλυπτε το ενοίκιο της κατοικίας, όπου διέμεναν στην Πάτρα, πώς κάλυπτε τα έξοδα των τριών παιδιών τους, αναλογιζόμενοι, μάλιστα, και τα ιατρικά έξοδα που είχε η οικογένεια με τις περιπέτειες των μωρών μέσα στα νοσοκομεία επί τρία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ