Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα λάθος στην περιγραφή των επεισοδίων που πάθαινε η Τζωρτζίνα, φαίνεται πως «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου και θορύβησε τους παιδιάτρους. Όταν η 9χρονη εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο για τους σπασμούς της στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

Διαβάστε ακόμη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου διέγραψε τις «ένοχες» αναζητήσεις για κεταμίνη - Προδόθηκε από τα ηλεκτρονικά ίχνη

Τα όσα είχε συζητήσει με την 33χρονη, προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό σήμερα, αποκάλυψε στο Star η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα. «Μου είπε ότι η  Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών  πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε "μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;"» ανέφερε.

Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα. Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η ίδια προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο δεν έπεισε την γιατρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA