Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει ανέφερε ο δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος. Ο δημοσιογράφος που ασχολήθηκε όσο κανείς με το αστυνομικό ρεπορτάζ μίλησε για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. 

Διαβάστε ακόμηΘανάσης Κατερινόπουλος: Τα κοινά στοιχεία που έχουν Αναγνωστόπουλος, Δασκαλάκης και Πισπιρίγκου

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον Alpha ο Πάνος Σόμπολος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι θάνατοι των τριών παιδιών στην Πάτρα θα εξιχνιαστούν και οι δράστες θα συλληφθούν και θα βρεθούν ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης. Ο Πάνος Σόμπολος απάντησε και στο ερώτημα ποια είναι η υπόθεση που τον έχει συγκλονίσει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του.

«Πολλά είναι τα εγκλήματα, πάρα πολλά. Από τα χιλιάδες ξεχωρίζω το έγκλημα του τότε 27χρονου που σκότωσε τη σύζυγο, την πανέμορφη Ζωή. Στο σαλόνι έγινε το έγκλημα και την έσυρε στο μπάνιο και την τεμάχισε. Αυτός ο άνθρωπος έχει ξαναπαντρευτεί, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, ζει στην επαρχία, δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα. Έρχεται όμως πίσω η πανέμορφη αυτή Ζωή που την έβλεπα τεμαχισμένη στο νεκροτομείο;», θυμήθηκε ο Πάνος Σόμπολος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA