Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ενωση Αθέων και Αγνωστικιστών διοργανώνει την Μεγάλη Παρασκευή τον «Φανερό Δείπνο» με κρεατικά και ψητά. «Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης που προσκαλεί «κρεατοφάγους, χορτοφάγους και όλους τους ενδιαφερόμενους» για κρεατοφαγία τη Μεγάλη Παρασκευή σε τρεις πόλεις της Ελλάδας. 

Στην Αθήνα ο «φανερός» δείπνος διοργανώνεται στο Μοναστηράκι και στη Θεσσαλονίκη στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Ερμού, απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Αναλυτικά το κάλεσμα της Ένωσης Αθέων και Αγνωστικιστών: 

«Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!

Κρεατοφάγοι, χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Την Παρασκευή 22-04-2022 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 7:30μ.μ.:

  • Στην Αθήνα: στο «Σάββα», Ερμού 91, 2ος όρ. στο Μοναστηράκι.
  • Στην Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.
  • Για Σέρρες, στείλτε μήνυμα για πληροφορίες.

Για άλλες πόλεις, όποιος θέλει να οργανώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος, και εμείς θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε όσα μέλη ενδιαφέρονται. Στείλτε μας μήνυμα σε κάθε περίπτωση. Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA