Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως παρακολουθούσε τα... πάντα στα ΜΜΕ για τις διαρροές που αφορούσαν τις τρεις κόρες της που εξέπνευσαν σε διάστημα τριών ετών. Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας διάβαζε από την πρώτη στιγμή τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την υπόθεση της Πάτρας που «πάγωσε» το πανελλήνιο. 

Ηδη από τον Φεβρουάριο η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη είχαν δώσει την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο STAR. Μετά η 33χρονη είχε ερωτηθεί επίσης για το «Σύνδρομο Μινχάουζεν» την πιθανότητα να πάσχει από αυτό. Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στο οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωνε ότι «θα ήταν πρόθυμη να μεταβεί σε ψυχίατρο για να εξετασθεί για Μινχάουζεν».

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι οκτώ αναζητήσεις στη Google από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η δήλωσή της είχε γίνει στο messenger. Ήταν η ημέρα που το ζευγάρι είχε δώσει την πρώτη συνέντευξη στην Ζήνα Κουτσελίνη, στις 17 Φεβρουαρίου. Όταν ο Κωνσταντίνος Φλαμής ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου αν θα ήθελε να γραφούν οι δηλώσεις της εκείνη απάντησε με ένα «like» στο messenger. Όμως την επόμενη μέρα υποστήριζε ότι δεν το έκανε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά για να δώσει άδεια να χρησιμοποιηθούν οι δηλώσεις της, στην Ζήνα Κουτσελίνη! Μάλιστα είπε «για μ... ψάχνεις τώρα» πως απάντησε θετικά ότι θα πήγαινε σε ψυχίατρο και... δεν έκανε δήλωση απλά «σου απάντησα όπως θα απαντούσα στο Μάνο». Oι διάλογοι όπως δημοσιεύτηκαν στο flamis.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA