Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 15χρονος έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (22/4) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε από κυνηγετικό όπλο. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας συνομήλικος του θύματος και ο πατέρας του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό διερευνώνται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του 15χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος που πυροβόλησε πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του. Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Εκεί, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το ένα όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ το περιεργαζόταν ο φίλος του, με αποτέλεσμα ο 15χρονος να πέσει νεκρός.

Μάλιστα, ο 15χρονος που συνελήφθη , μαζί με τον πατέρα του, ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές πως ο φίλος του έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε κατά λάθος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA