Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς έχει προκαλέσει το σοβαρό ατύχημα με την ανατροπή νταλίκας που σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στο 59ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας. Το μεγάλο όχημα εξετράπη από την πορεία του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και στη συνέχεια ανατράπηκε. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: To υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε έρευνα για τους ιατροδικαστές Ίριδας και Μαλένας

Ο οδηγός της νταλίκας απεγκλωβίστηκε μετά τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο, όπως και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά οι καθυστερήσεις στο σημείο συνεχίζονται.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μεγάλες ουρές στην Αθηνών - Κορίνθου

Λόγω του ατυχήματος, η Τροχαία εκτρέπει τα αυτοκίνητα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου μέσω του κόμβου της Κινέττας και ξαναεισέρχονται στην νέα εθνική οδό από τον κόμβο των Αγ. Θεοδώρων. Το αποτέλεσμα είναι στο σημείο να έχει προκληθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA