Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εβδομάδα μετά την κόρη του που σκοτώθηκε σε τροχαίο, υπέκυψε στα τραύματά του και ο 67χρονος οδηγός του οχήματος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο πριν από μία εβδομάδα. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 15 Απριλίου στην Κουλούρα και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της 15χρονης Χριστίνας.

Το Μεγάλο Σάββατο, μία εβδομάδα μετά την κόρη του, υπέκυψε στα τραύματά του και ο 67χρονος Λευτέρης Χειμωνόπουλος. Η κηδεία του έγινε νωρίς το μεσημέρι στα Ασώματα Βέροιας, στο ίδιο κοιμητήριο όπου είχε ταφεί και η κόρη του μία εβδομάδα νωρίτερα.

Επίσης, τραυματίστηκαν και δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τροχαίο ενεπλάκησαν ακόμη ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με ένα μωρό, αλλά και ένα λεωφορείο, από τα οποία όμως δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Στο συμβάν έσπευσε άμεσα η Τροχαία Βέροιας και η Πυροσβεστική, καθώς και ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο Βέροιας. Στο σημείο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος και ουρές χιλιομέτρων αν και η μια λωρίδα παρέμεινε ανοιχτή καθ' όλη τη διάρκεια του απεγκλωβισμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA