Μενού
  • Α-
  • Α+

Πιθανότατα τέσσερα ήταν τα άτομα που το το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα έφτασαν επιβαίνοντας σε δύο μηχανές, στο χωριό Σκούρτα Βοιωτίας, πήγαν στο σπίτι του 55χρονου Γιάννη Σκαφτούρου και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ στην αυλή του εξοχικού του σπιτιού, στα Δερβνενοχώρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ, στο σπίτι βρίσκονταν περίπου 10 άτομα, συγγενείς και φίλοι λόγω των εορτών.

Διαβάστε ακόμη: Συμβόλαιο θανάτου στη Βοιωτία: Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ βαρυποινίτη και γνωστό άνθρωπο της νύχτας

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο Σκαφτούρος, ενώ τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κόρη του, 22 ετών και ένας 45χρονος. Και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ο μεν 45χρονος με ασθενοφόρο, η δε κοπέλα με ΙΧ αυτοκίνητο από τον αρραβωνιαστικό της.

Οι αστυνομικοί, όπως σημειώνεται, εκτιμούν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου στο χώρο της νύχτας, καθώς το θύμα έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν για δολοφονία και άλλες σοβαρές εγκληματικές πράξεις (μεταξύ των οποίων και την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου) και είχε εκτίσει πολυετή κάθειρξη.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ από την αστυνομία είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA