Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγωγές εναντίον δημοσιογράφων για τα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες εβδομάδες, ετοιμάζει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό. Αυτό επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Ζάρδας, που επιβεβαίωσε πως θα κατατεθούν αγωγές. Παράλληλα αναφέρθηκε στο αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης ενώ σήμερα θα συζητήσει μαζί της για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε εκπομπές.

Διαβάστε ακόμη: Μάνος Δασκαλάκης - Videoclip: «Το ανέβασαν για να βγάλουν κέρδος» λέει συνεργάτης του

«Έχουν γίνει ακρότητες, έχουν γίνει βαναυσότητες. Τα στοιχεία για τα οποία κατηγορείται είναι διάτρητα, ωστόσο η κατηγορούμενη είναι στη φυλακή» ανέφερε, στο MEGA, σχετικά με τις αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Πισπιρίγκου. Τόνισε πως δεν γνώριζε τι σκόπευε να κάνει το ζευγάρι προτού τη σύλληψη της και συμπλήρωσε: «Έχουμε δημοσιογράφους να βγαίνουν και να σκυλεύουν ένα πτώμα, αυτό το κάνουν επειδή είναι σε απόλυτη αδυναμία. Τηλεδίκες, τηλε-εισαγγελείς, τηλε-ιατροδικαστές και ότι τηλέ υπάρχει έχουν πάρει εργολαβικά το θέμα, το πως θα εξοντωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πως θα βαφτιστεί ότι είναι ο σύγχρονος Βελζεβούλ, ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά και θα πρέπει να λιθοβοληθεί στην Πλατεία Συντάγματος».

Από εκεί και πέρα ανέφερε πως το αίτημα αποφυλάκισης έχει αναβληθεί διότι θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι».

Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επίμονα την αποφυλάκισή της, αλλά και νέοι γονιδιακό έλεγχο, γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν ελλείψεις. «Η 33χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από όλα όσα βγαίνουν, διότι όλα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς που έχει υποστηρίξει εξ αρχής. Δεν έχει βγει κάτι που να την επιβαρύνει, αντιθέτως όσα βγαίνουν δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Όλα όσα έχουν βρεθεί είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ζάρδας δεν έχει μιλήσει με την 33χρονη σχετικά με το DNA, ενώ σήμερα που θα την επισκεφτεί θα συζητήσει μαζί της για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε εκπομπές. Ακόμη ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι τα στοιχεία του tablet αθώωνουν την κατηγορούμενη: «Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη, παρά μόνο την ημέρα που συνελήφθη», δήλωσε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA