ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/04/2022 14:55

Πάτρα - Κατερινόπουλος: Να μιλήσει ο Μάνος Δασκαλάκης για να αποκαλυφθεί η αλήθεια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πριν από τη σύλληψη της 33χρονης, εμφανίζονταν αγαπημένοι. Μέχρι τότε, ο Μάνος Δασκαλάκης φαινόταν να στηρίζει τη μητέρα των παιδιών του που έφυγαν από τη ζωή. Ωστόσο, μετά τα πράγματα άλλαξαν... Τι ζητεί τώρα ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πάτρα - Κατερινόπουλος: Να μιλήσει ο Μάνος Δασκαλάκης για να αποκαλυφθεί η αλήθεια
Πηγή: eurokinissi, glomex
Ανάγνωση:

Τις εξελίξεις με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, εστιάζοντας στον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος αποφεύγει το τελευταίο διάστημα να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, εστιάζει ξανά στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στους γονείς δηλαδή που βρίσκονται σε διάσταση και μετά τη σύλληψη της μητέρας έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ενοχλημένη η Ρούλα Πισπιρίγκου με ΜΜΕ και Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πριν από τη σύλληψη της 33χρονης, εμφανίζονταν αγαπημένοι. Μέχρι τότε, ο Μάνος Δασκαλάκης φαινόταν να στηρίζει τη μητέρα των παιδιών του που έφυγαν από τη ζωή. Ωστόσο, μετά τα πράγματα άλλαξαν. Σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ο Μάνος Δασκαλάκης στήριξε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και στην κατάθεση του με τον δικό του τρόπο. «Στην πορεία, φυσικά, είπε άλλα στα ΜΜΕ. Τώρα βλέπουμε μια διαφορετική στάση, είναι δικαίωμά του να μην μιλάει, εφαρμόζει τη δική του τακτική και δεν μπορώ να πω ότι κρύβεται», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Video Loading...

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε ότι είναι καλό να «ακούγονται» οι γονείς των παιδιών, καθώς όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο πιο πιθανό είναι να φανεί η αλήθεια: «Προφανώς υπάρχει μια διάσταση μεταξύ Μάνου και Ρούλας, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τις ανακριτικές Αρχές για να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος, να αποκαλυφθούν τα όποια εγκλήματα και να αποδειχθούν και οι θάνατοι των τριών παιδιών. Σημασία έχει όμως ότι όσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο, τόσο καλύτερα είναι για τους ανακριτές», είπε.

«Καλό θα ήταν και ο Μάνος να βγει να μιλήσει κι αυτός, να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην αποκάλυψη της αλήθειας. Αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η αλήθεια, να βγει να κάνει τις δηλώσεις που πρέπει, πέρα από αυτά που είπε στον ανακριτή. Πιστεύω πως θα κληθεί σύντομα να καταθέσει ξανά και να δώσει διευκρινίσεις», σημείωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ