Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο από ένα άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε διανομείς που συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο ήρθε στο φως στης δημοσιότητας. Οπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή Σαββατοκύριακο Παρέα, οι δύο ντελιβεράδες ήρθαν στα χέρια σε καφέ που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Βούλας. Οι δύο άντρες αφού αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές, στην συνέχεια ο ένας εξ αυτών άρπαξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο του μαγαζιού και μαχαίρωσε τον άλλο αρκετές φορές, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο άντρες. 

Διαβάστε ακόμη: Βουλιαγμένη: Καταγγελίες για κόντρα που προκάλεσε το τροχαίο

Την ώρα που συνέβη το περιστατικό αυτό, η καφετέρια είχε κόσμο, ενώ μέσα σε αυτή βρίσκονταν και υπάλληλοι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο λόγος, που οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια ήταν μια παραγγελία σε κοντινή απόσταση, η οποία συνοδευόταν και από ένα καλό φιλοδώρημα. Έπειτα από το περιστατικό αυτό, οι δύο άντρες συνελήφθησαν ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του ενός διανομέα, ο άντρας που μαχαίρωσε τον συνάδελφο του αφέθηκε ελεύθερος, λίγες μέρες μετά από την σύλληψη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA