Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές τα πορίσματα των ιατροδικαστών που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Κορυδαλλό που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ζητά εκ νέου γονιδιακό έλεγχο. Το πόρισμα των έμπειρων ιατροδικαστών αναμένεται να ρίξει «φως» στις αιτίες θανάτου των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας και να οδηγήσει σε νέες καταιγιστικές εξελίξεις και ίσως ανοίξουν τον δρόμο για νέες διώξεις.

Διαβάστε ακόμη: «Δεν θα μπει κανένας στο σπίτι»: Εξώδικο έστειλαν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη

Από εκεί και πέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από την φυλακή διαψεύδει ότι την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας συνάντησε δυο άτομα στο κυλικείο του νοσοκομείου. «Δεν βγήκα από το δωμάτιο», είναι η απάντησή της μέσω του δικηγόρου της που μίλησε στο Star.

«Είναι ψέματα. Η βασική κατηγορία είναι ότι εκείνη τη μέρα δεν απομακρύνθηκε καθόλου από το δωμάτιο, τώρα έρχεται από άλλη πλευρά ότι δήθεν την επισκέφθηκε κάποιος, επειδή το συζητήσαμε τη ρώτησα συγκεκριμένα και μου λέει πολύ απλά όχι. Δεν υπήρξε κανείς που να την επισκέφθηκε εκείνη την ημέρα», δηλώνει ο Όθωνας Παπαδόπουλος

Τι αναφέρουν οι νοσηλεύτριες 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star στις καταθέσεις τους οι νοσηλεύτριες της 9χρονης Τζωρτζίνας, αποκαλύπτουν εκείνη την ημέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έφυγε ούτε λεπτό από τον θάλαμο νοσηλείας. «Εκείνη την ημέρα όσες φορές μπήκα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας ήταν πάντα μαζί της η μητέρα της μέσα στο θάλαμο. Επίσης δεν μου είπε ποτέ ότι θα απομακρυνθεί από το θάλαμο να έχω το νου μου», λέει νοσηλεύτρια του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». 

Το ίδιο υποστηρίζει και η νοσηλεύτρια που χορήγησε τα δύο ενδονοσοκομειακά φάρμακα που ήταν στην αγωγή του παιδιού: «Η χορήγηση ήταν ενδοφλέβια και για τα δύο. Μόλις τελείωσε το Depakine μετά από λίγο χορήγησα και την φαινοβαρβυτάλη. Όσες φορές πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας πάντα ήταν μέσα και η μαμά της». 

Τρίτη νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τι τους ζήτησε η Ρούλα εκείνη την ημέρα και την κατάσταση του παιδιού: «Πήγαμε με την άλλη συνάδελφο να ελέγξουμε τον φλεβοκαθετήρα και είδαμε ότι λειτουργεί κανονικά. Στο θάλαμο ήταν και η μαμά της Τζωρτζίνας η οποία μας είπε ότι κάποιες φορές η Τζωρτζίνα μπορεί να αντιδρά χωρίς όμως να την ενοχλεί κάτι. Μας παρακάλεσε λοιπόν αν ο φλεβοκαθετήρας  λειτουργούσε να μην τον αλλάξουμε για να μην την ξανατρυπήσουμε. Εκείνη την ημέρα δεν ξαναμπήκα στον θάλαμό της. Όσες φορές όμως περνούσα έξω από το θάλαμο του παιδιού πάντα κοιτούσα από το τζάμι της πόρτας να δω αν είναι καλά. Η Τζωρτζίνα όλες τις φορές που την είδα ήταν ήρεμη. Επίσης όσες φορές πέρασα έξω από το θάλαμο πάντα ήταν μαζί της η μητέρα της». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA