Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στον κόμβο Μικροθηβών όπου την Κυριακή έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος 59 ετών όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο κι ενώ βρισκόταν στη ΛΕΑ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο άτυχος άνδρας έκανε δεξιά και σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του, εμβολίστηκε όμως από άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο στη Μαγνησία: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και σκοτώθηκε

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το MEGA ο 26χρονος που ήταν ο οδηγός του οχήματος που εμβόλισε το άλλο αυτοκίνητο, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης!

Η σύζυγος του 59χρονου που επέβαινε στο όχημα δεν τραυματίστηκε, όπως επίσης, δεν τραυματίστηκε και ο 26χρονος οδηγός του έτερου οχήματος. Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς όμως, ήταν ήδη νεκρός.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:25 το πρωί της Πρωτομαγιάς. Ο άτυχος οδηγός αποφάσισε να σταθεί για λίγο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Ωστόσο, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο αυτοκίνητο του 59χρονου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA