Μενού
  • Α-
  • Α+

Την οργή του για τον τραυματισμό της κόρης του εξέφρασε ο πατέρας της 8χρονης που έχασε το δάχτυλό της σε τσουλήθρα σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας εξήγησε πώς σημειώθηκε το σοβαρότατο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί το παιδί για 6 ώρες στο χειρουργείο. Οι γιατροί φαίνεται να υποστηρίζουν πως η επέμβαση συγκόλλησης πέτυχε. Κάποιοι όμως πρέπει να τιμωρηθούν για αυτά που έγιναν, λέει ο πατέρας της άτυχης μικρής.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τη μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε κάνοντας τσουλήθρα σε παιδική χαρά

«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της», είπε στην ΕΡΤ ο πατέρας της 8χρονης. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο τραυματισμός του παιδιού οφείλεται σε μία κακοτεχνία της τσουλήθρας. «Με ενδιαφέρει το παιδί, να αποκατασταθεί η υγεία του και να σωθεί το δάχτυλό του. Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους» λέει στην ΕΡΤ3.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του παιδιού υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το ατύχημα. Όσο για το πώς έγιναν όλα, ο πατέρας της 8χρονης λέει πως μεταξύ της τσουλήθρας και του τοιχώματος της λαμαρίνας υπήρχε κενό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο του παιδιού να μπει ανάμεσα και να κοπεί. Το παιδί που έχει υποβληθεί σε 6ωρο χειρουργείο, φώναζε στο νοσοκομείο «Τι εφιάλτη ζω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA