Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα νέο συγκλονιστικό μήνυμα το οποίο συνόδευσε με μία της φωτογραφία, θέλησε να περάσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η γυναίκα που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη Πέμπτη (28/4) μιλώντας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη ενώ παράλληλα έβγαλε τη μάσκα δείχνοντας το πρόσωπό της, έπειτα από δύο χρόνια και την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (2/5), η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπενθυμίζοντας πως απόψε θα προβληθεί σε επανάληψη η συνέντευξή της, αλλά πάνω από όλα, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη ζωή.

«Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα... για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως «Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα». Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής "Πρωταγωνιστές"», έγραψε η Ιωάννα.

https://www.instagram.com/p/CdDa7elsi3i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA