Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια οκτάχρονη κινδύνευσε με ακρωτηριασμό, καθώς το παιχνίδι σε παιδική χαρά, μετετράπη σε εφιάλτη. Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας εξήγησε πώς σημειώθηκε το σοβαρότατο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί το παιδί για 6 ώρες στο χειρουργείο. Οι γιατροί φαίνεται να υποστηρίζουν πως η επέμβαση συγκόλλησης πέτυχε. Κάποιοι όμως πρέπει να τιμωρηθούν για αυτά που έγιναν, λέει ο πατέρας της άτυχης μικρής.

Τελικά, ο υπεύθυνος υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας - Τριανδρίας, μετά τον τραυματισμό της 8χρονης σε παιδική χαρά της Νέας Παραλίας της πόλης, την ώρα που έκανε τσουλήθρα. Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για τον προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών Κτηρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο 62χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και στο πλαίσιο της μήνυσης που κατέθεσαν οι γονείς της 8χρονης, στρεφόμενοι κατά παντός υπευθύνου. Αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA