Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα που αφήνουν μικροί και μεγάλοι έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου στην Πάτρα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Αυτή τη φορά, μια συμμαθήτρια της Τζωρτζίνας επισκέφτηκε το σπίτι  και άφησε μια ζωγραφιά. Σε αυτή απεικονίζονται και τα τρία παιδιά ως αγγελάκια, αλλά και την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η αφιέρωση γράφει: Κατερίνα, η φίλη της Τζωρτζίνας από το σχολείο, 12 ετών. Μου λείπουν όλες πάρα πολύ». Η Ρούλα φαίνεται να λέει: «Τα κατάφερα, δεν με κατάλαβε κανείς». 

Διαβάστε ακόμηΤι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη για το test DNA

Από την άλλη τα δυο μικρά παιδιά, η Μαλένα και η Ίριδα, ρωτάνε τη μεγαλύτερη, την Τζωρτζίνα: «Αδερφή γιατί είσαι εδώ;» με τη μεγαλύτερη να απαντά «γιατί με σκότωσε η μαμά».  

Οι αρχές σε ό,τι αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας ερευνούν αν υπήρξε κάποιος που προμήθευσε την κεταμίνη στην Ρούλα Πισπιρίγκου τις ημέρες που το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων. Ωστόσο, μια νέα μαρτυρία – σοκ από υπάλληλο του νεκροταφείου στην Πάτρα που είναι θαμμένα τα δυο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου (η Μαλένα και η Ίριδα) έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως αποκαλύπτει, μιλώντας στο MEGA, η υπάλληλος του νεκροταφείου η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε να πάει στην κηδεία του παιδιού της γιατί ήταν στο κομμωτήριο. «Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο» είπε αρχικά, μιλώντας στο Live News, και συμπλήρωσε πως «δυο τρεις φορές μου έχουν πει ότι είχαν δει τον Μάνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA