Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανελλήνια θλίψη έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος του γιου του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι συγγενείς του ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και έτσι ο πατέρας του, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία του, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό.

Διαβάστε ακόμη: Αργύρης Ντινόπουλος: Υπέστη υπογλυκαιμία ο γιος του Βασίλης – Είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός» είπε ο Αναστάσιος Οδυσσέας Ντινόπουλος, αδερφός του Βασίλη στον ALPHA και συμπλήρωσε: «Ηταν... Πώς να το πω... Ηταν στον τομέα του, στη δουλειά του, σε ό,τι έκανε ήταν πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχε βραβευτεί στην ταινία Kala Azar, είχε βραβευτεί ως καλύτερος location manager. Ηταν πάρα πολύ καλό παιδί. Δηλαδή είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ηταν, δηλαδή, πολύ χαρισματικός...». «Ηταν, σε ό,τι έκανε, δηλαδή, από μικρός ήταν πώς να το πω... πρώτος. Και δεν το λέω, ξέρετε, εγωιστικά, αλλά ήταν... το πήγαινε όσο... Δηλαδή θα δούλευε πάρα πολύ», ανέφερε. 

Ο Βασίλης Ντινόπουλος έπασχε χρόνια από διαβήτη «γενικά ταλαιπωριόταν χρόνια και είχε... πώς να το πω... είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, με την έννοια ότι το πρόσεχε. Το πάλευε. Δυσκολευόταν αλλά προσπαθούσε. Και η ένταση ξέρετε της δουλειάς. Και οι συνεργάτες του μου είπαν πως έκανε υπεράνθρωπα πράγματα ας πούμε. Πράγματα που ακόμα και υγιής να είσαι δεν βγαίνουν. Τρία πρότζεκτ ταυτόχρονα. Και ξέρετε το επάγγελμα του location manager έχει πάρα πολύ, πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, το ένα, το άλλο. Δηλαδή είναι πολύ τρέξιμο. Εχεις να κάνεις με άνθρώπους, έχεις να κάνεις τα deals. Δεν είναι δουλειά γραφείου. Ο αδερφός μου ήταν κινηματογραφιστής είχε εμπειρία και σιγά – σιγά με τον κόπο του με πολύ βαρύ κόπο και θυσίες κατάφερε από το μηδέν να είναι ο καλύτερος location manager σε όλη την Ελλάδα. Τώρα έκανε παραγωγές και με το Χόλιγουντ. Ηταν πραγματικά συνέχεια στο τρέξιμο. Δηλαδή το στρες και το τρέξιμο που δυστυχώς ο αδερφός μου περνούσε ήταν... Δεν μπορώ να το φανταστώ. Στη δουλειά ήταν killer, ήταν ο καλύτερος, ο top στην Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA