Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό και κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, νέες πληροφορίες για την υπόθεση θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε το έγγραφο με τις πρώτες τοξικολογικές που είχαν γίνει στην Τζωρτζίνα όταν είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς στις 11 Απριλίου 2021.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τα διαψεύδω όλα - Δεν τσακώθηκαν ποτέ εδώ μπροστά μου» λέει ο πρώην δικηγόρος Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Οι συγκεκριμένες τοξικολογικές εξετάσεις, όπως αποκαλύπτει το MEGA, δεν έγιναν στο τοξικολογικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λίγο καιρό αργότερα ανέδειξε τα κρίσιμα ευρήματα για την κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά έγιναν στο γενικό νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με τα ευρήματα, στις εξετάσεις ελέγχθηκαν 19 ουσίες, ωστόσο καμία από αυτές δεν ήταν η κεταμίνη. Ουσιαστικά λοιπόν δεν έγινε ποτέ έλεγχος για την κεταμίνη, στις πρώτες αυτές τοξικολογικές εξετάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αυτός είναι κι ο λόγος που στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου χρησιμοποίησε την κεταμίνη, αφού είχε δει ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύεται η εν λόγω ουσία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA