Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυροβολισμούς από οδηγό ταξί καταγγέλλει ότι δέχτηκε ένας 26χρονος Πακιστανός στα Πατήσια. Ο νεαρός φέρει τραύμα από όπλο στο κεφάλι του. Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 2 Μαίου στην  Γ’ Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε εν πλω ο υποπλοίαρχος του «Πρέβελη»

Ο νεαρός επέστρεφε το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του μαζί με τέσσερις φίλους του από μια γιορτή που πραγματοποιείται την πρώτη μέρα από τη λήξη του ραμαζανιού, ενώ φορούσαν όλοι παραδοσιακά ρούχα της χώρας τους, σαλβάρια και πουκαμίσες. Τότε είδαν ένα ταξί να τους πλησιάζει και να κόβει ταχύτητα με τον οδηγό να τους βρίζει και να βγάζει όπλο και να τους πυροβολεί

Ο 26χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς και μία σφαίρα τον βρήκε ελάχιστα εκατοστά από το μάτι, στο κεφάλι και τον τραυμάτισε. Περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου του αφαίρεσαν σφαιρίδιο και του έκαναν τρία ράμματα. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το τμήμα ρατσιστικής βίας της αστυνομίας. Σε ανάρτηση - καταγγελία για το αιματηρό περιστατικό προχώρησε και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkeerfapage%2Fposts%2F7896284717063433&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA