Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται προκαλούν αντιδράσεις και οι εκτιμήσεις ανθρώπων που έχουν γνώση των αποδεικτικών στοιχείων της μεγάλης έρευνας για τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα, όπως ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος ινστιτούτου CSI, δίνουν μια μικρή πρόγευση των όσων βρίσκονται μπροστά. Η αλήθεια θα λάμψει όπως επισημαίνει στις τελευταίες διαδικτυακές του δηλώσεις και σύντομα όπως υποστηρίζει η 33χρονη δεν θα είναι η μόνη κατηγορούμενη στο έγκλημα του αιώνα.

Όλα αυτά την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου συμπλήρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5) ένα μήνα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, οι καταθέσεις φωτιά για εκείνη από γιατρούς και νοσηλευτές που συνεχίζονται, μαζί με τις τοποθετήσεις ατόμων που στο παρελθόν την είχαν συναναστραφεί, την έχουν αναγκάσει να κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό της. Από τις 5 Απριλίου όταν έφτανε στον Κορυδαλλό, το θέμα στο οποίο πρωταγωνιστεί παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας.

Η 33χρονη δεν αλλάζει γραμμή κ επικεντρώνεται στην κεταμίνη. Επαναλαμβάνει ότι δεν έψαξε και δεν την χορήγησε εκείνη στην Τζωρτζίνα, συνεχίζει να «δείχνει» τους γιατρούς για τον θάνατο του παιδιού της, ευελπιστεί πως οι 5 πραγματογνώμονες που δουλεύουν χωρίς αμοιβή από την πλευρά της, θα βρουν πολύτιμα στοιχεία για την υπεράσπισή της και ζητάει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, για την υποβολή του αιτήματος αποφυλάκισης…

Παράλληλα, η 33χρονη εκφράζει μέσω των δικηγόρων της, την έντονη ενόχλησή της, για τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, που όπως λέει την έχουν καταδικάσει, χωρίς ακόμα να έχει γίνει η δίκη της. Επί της ουσίας όμως τα στοιχεία που έχουν προκύψει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έχουν βάλει την 33χρονη με την πλάτη στον τοίχο, όπως εκτιμούν γιατροί και αστυνομικοί.

Η κεταμίνη που σκότωσε την 9χρονη, δεν χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης και στέρησε τη ζωή της Τζωρτζίνας μέσα σε κάποια λεπτά. Όταν μέσα στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν μόνο η κατηγορούμενη μητέρα της. Η υπόθεση αναμένεται να πάρει νέες διαστάσεις προς τα τέλη του μήνα, όταν θα παραδοθούν τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της μικρής Ίριδας.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης προαναγγέλλει νέα στοιχεία που θα αναγκάσουν όπως λέει όλους εκείνους που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση να ομολογήσουν τα πάντα. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία, γίνεται σοβαρή δουλειά, γίνονται μεγάλες έρευνες και η υπόθεση θα τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα. Όταν τελειώσει η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA