Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μάνεσης προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του, που προήλθε από ένα τροχαίο δυστύχημα, το οποίο προκάλεσε ένας οδηγός νταλίκας που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη. Ο Μάνεσης μιλούσε στον αέρα της εκπομπής του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με την μητέρα του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, που είχε χάσει τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος πριν από περίπου 2,5 χρόνια.

Ο 21χρονος πολίστας επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη και τότε συνέβη η τραγωδία: Ενα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένας νέος άνθρωπος, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο. Η μητέρα του έκτοτε έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί της παραμένει ελεύθερος και δεν του έχει επιβληθεί η παραμικρή ποινή.

Εκεί λοιπόν, ακούγοντας τη μητέρα του 21χρονου που πέθανε με άδικο τρόπο, ο Μάνεσης αποκάλυψε την προσωπική του τραγωδία. «Είμαι πέριξ της 60ής δεκαετίας της ζωής μου, θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Ετσι ακριβώς έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση... Ενας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αμάξι που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου, ο πατέρας μου διαμελίστηκε και οι άλλοι δύο γλίτωσαν ως εκ θαύματος» τόνισε ο Νίκος Μάνεσης.

Κλείνοντας είπε: «Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω άποψη για τη δικαιοσύνη, για το ταχύρυθμο της διεξαγωγής της δίκης αλλά και για τις ποινές... είπε με νόημα ο δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA