Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τιμητική της έχει σήμερα Κυριακή (8/5) η μητέρα παγκοσμίως, καθώς είναι η Γιορτή της Μητέρας και η Φίνος Φιλμ με ένα βίντεο στο Twitter για τις παραξενιές της Ελληνίδας μάνας, που διαρκώς ανησυχεί για τα παιδία της -όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι- τους εύχεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο «χρόνια πολλά». Το βίντεο αποτελεί ένα... ποτ πουρί με αξέχαστες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για να τιμήσει όλες τις ηθοποιούς που απεικόνισαν κάθε τύπο μητέρας στις ταινίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Διαβάστε ακόμη: Γιορτή της μητέρας: Το Jenny.gr και το Gazzetta Women υμνούν την Ελληνίδα μητέρα

Από την «κακιά» Τασσώ Καββαδία στην υπέροχη «Πάστα Φλώρα», Μαίρη Αρώνη, οι μητέρες του ελληνικού κινηματογράφου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις οθόνες μας. Το βίντεο όμως αναφέρεται με τρυφερό τρόπο σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

«Μητέρα. Δίπλα μας σε κάθε βήμα, χαρίζοντας ανιδιοτελώς το πιο σπουδαίο συναίσθημα, την αγάπη. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες, με ένα απολαυστικό αφιέρωμα για την γνήσια Ελληνίδα μάνα, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ!», γράφει στην ανάρτησή της η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA