Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται από τις σκληρές εικόνες που αντίκρυσαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Καβάλας, οι οποίοι ανέλυσαν το βίντεο που κατέσχεσαν από το φαρμακείο της άτυχης Άιντας Παπαδοπούλου, η οποία έπεσε θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο της τον σύζυγο την περασμένη Πέμπτη (5/5) στο χωριό Πηγές Καβάλας. Συγκεκριμένα, το βίντεο έχει καταγράψει τα τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά της 43χρονης που δολοφονήθηκε, εξαιτίας της ζήλιας του 55χρονου.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Κοίταζε επί 3 ώρες τη νεκρή φαρμακοποιό πριν σκεφτεί να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα έγιναν στο φαρμακείο από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο συζυγοκτόνος ειδοποίησε τις αρχές για ότι έγινε.

Όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό, στις 16:30 η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια. Η 43χρονη φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι. Ακολουθούν τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά για την μητέρα δύο παιδιών, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που την στραγγάλισε.

Την έσυρε από τα μαλλιά

Μετά τη δολοφονία, ο γυναικοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία, όταν και ομολόγησε το έγκλημα. Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί. «Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας που βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

Αδιανόητη πρόκληση μέσα από το νοσοκομείο

Προσβολή για τη νεκρή φαρμακοποιό στην Καβάλα από τον σύζυγό της, αποτελεί η αδιανόητη κίνηση του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, ο οποίος βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο για τον στραγγαλισμό της 43χρονης Αΐντας Παπαδοπούλου μητέρας δύο παιδιών 6 και 10 ετών. Ο δράστης, όχι μόνο έχει κινητό στη διάθεσή του, αλλά έκανε και ανάρτηση στο Facebook προκαλώντας την οργή των οικείων και των φίλων της αδικοχαμένης γυναίκας.

Η ανάρτησή του είναι αδιανόητη μιας κι ανέβασε φωτογραφία από τη μέρα του γάμου του με την Αΐντα στην οποία την κρατά στα χέρια του με το νυφικό. «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς», έγραψε ο γυναικοκτόνος στο Facebook, στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού υπεβλήθη χθες σε δεύτερο χειρουργείο και το νοσοκομείο έδωσε άδεια στους αστυνομικούς να του πάρουν κατάθεση. Εκεί, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τη χάσει καθώς του είχε ζητήσει διαζύγιο και πως φοβόταν ότι δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του. Ο 55χρονος που στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα θα οδηγηθεί την προσεχή Τρίτη στον Ανακριτή.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, οι δυο γιοι της Άιντας Παπαδοπούλου, 6 και 10 ετών, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Άιντα με τους γονείς του θύματος να είναι τραγικές φιγούρες, καθώς ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο.

«Δεν το χωράει ο νους μας. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα», έλεγε ο αδερφός της άτυχης 43χρονης. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Αμυγδαλαιώνες Καβάλας, τον τόπο όπου ζούσε η 43χρονη με την οικογένειά της. Ένα χωριό που αγάπησε και την αγαπούσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA