Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 52χρονος που έσπειρε το θάνατο το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο της Μονεμβασιάς παρασύροντας για εκατοντάδες μέτρα δύο συντοπίτες του, τους οποίους πρώτα εμβόλισε με το αυτοκίνητό του, ενώ επέβαιναν σε μηχανάκι κι ακολούθως τους πάτησε ξεχωριστά για να τους αποτελειώσει, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, κάλεσε τον Αλέξη Κούγια για να τον εκπροσωπήσει.

Οντως ο ποινικολόγος έσπευσε στο ΑΤ όπου κρατείτο ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος για να συζητήσει μαζί του τα τεκταινόμενα. Οπως κατήγγειλε όμως ο γνωστός δικηγόρος, ο 52χρονος προσπάθησε να τον κλειδώσει στο κρατητήριο! «Είναι χτυπημένος παντού, άσχημα πολύ στο πρόσωπο και δε μπορεί να επικοινωνήσει. Εκανα και ένα ατόπημα, μπήκα στον προθάλαμο και πήγε να με κλειδώσει μέσα μαζί του, να με βάλει μέσα στο κρατητήριο»!

Ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε ότι ο 52χρονος θα εξεταστεί από γιατρούς αμέσως και «είναι στα χέρια της επιστήμης ο κατηγορούμενος. Αν οι γιατροί απόψε (σ.σ.: Κυριακή) επιτρέψουν τη μεταγωγή του στον εισαγγελέα Σπάρτης, αύριο το πρωί (σ.σ.: Δευτέρα) θα του ασκηθεί ποινική δίωξη».

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχει πειράξει ούτε κουνούπι στη ζωή του. Δεν παντρεύτηκε, έχει αφιερώσει τη ζωή του στους γονείς του. Έχει πολύ μεγάλη περιουσία. Καλλιεργεί 270 στρέμματα, έχει ξενοδοχειακή μονάδα είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος

Υπάρχει κάποιο ιστορικό στην οικογένεια απ' ό,τι ενημερώθηκα. Η μητέρα του είναι χρόνια διπολική».

«Δυστυχώς δε μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί του. Ηδη με είχαν ειδοποιήσει οι αστυνομικοί ότι είναι εκτός επικοινωνίας. Θέλησα να μπω στο κελί που φυλάσσεται και νομίζω ότι διακινδύνευσα. Σε λίγο θα οδηγηθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Είναι ένα έγκλημα εκτός λογικής επεξεργασίας. Ξεκίνησε από μια ανθρωποκτονία διπλή εξ αμελείας».

Το χρονικό του τροχαίου που μετατράπηκε σε έγκλημα

Ο 52χρονος δράστης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κι ενώ η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο που είχε βγει για βόλτα στα καφέ και στα εστιατόρια της περιοχής, μπήκε ανάποδα στο δρόμο όπου κινούνταν το μηχανάκι που επέβαιναν οι δυο άτυχοι ηλικιωμένοι και αφού το εμβόλισε, έσυρε στην άσφαλτο τον έναν εξ αυτών για τουλάχιστον 200 μέτρα, σύμφωνα με μάρτυρες. Το ακόμα πιο σοκαριστικό όμως είναι πως λίγο αργότερα επέστρεψε εκεί που βρισκόταν βαριά τραυματίας ο δεύτερος ηλικιωμένος, τον οποίο αποτελείωσε παρασύροντάς τον με το ΙΧ του για άλλα 150-200 μέτρα. Ο 77χρονος εξέπνευσε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Μολάων όπου διακομίσθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA