Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγρια συμπλοκή μπροστά στα μάτια παιδιών και γονέων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παιδική χαρά επί της οδού Νέστορος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/5) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Ο ένας εκ των τραυματιών, 22 ετών, διακομίστηκε με ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και ο δεύτερος στο «Γεννηματάς».

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Πίστευε ότι του άνηκε η Αιντα γι αυτό τη σκότωσε» - Το βίαιο παρελθόν του στραγγαλιστή

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο Αφγανοί οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από ομοεθνείς τους οι οποίοι αναζητούνται. Οι κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν στο GRTimes.gr, ότι ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, με αποτέλεσμα πολλοί «να φοβούνται να βγουν και από τα σπίτια τους». Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και Αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν τους δράστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA