Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν σωφρονιστικό υπάλληλο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στις φυλακές Μαλανδρίνου στην Άμφισσα. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που γινόταν η επιστροφή των κρατουμένων στα κελιά τους από τον απογευματινό προαυλισμό τους. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του npress.gr, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένας κρατούμενος επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον φύλακα, καταφέρνοντας να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος είναι κάτοικος Δεσφίνας και ηλικίας περίπου 37 ετών. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας είναι ισοβίτης και είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Βλάχος».

Ο φύλακας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μαχαίρι πέρασε ελάχιστα χιλιοστά από το νεφρό του άτυχου φύλακα ο οποίος γλίτωσε από καθαρή τύχη τα χειρότερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA