Μενού
  • Α-
  • Α+

Από μικρή φαίνεται πως ήθελε να... ανεξαρτητοποιηθεί μια δίχρονη από το Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς το έσκασε από το σπίτι της μέσα στη... μαύρη νύχτα κι άρχισε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Χερσονήσου! Για καλή της τύχη, η μικρή που διέλαθε της προσοχής των γονιών της, οι οποίοι κοιμόνταν πιστεύοντας ότι και η μικρή είχε αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, εντοπίστηκε από έναν άνδρα, που την περιμάζεψε.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε από έναν 61χρονο Ελληνοφιλιππινέζο, ο οποίος περνούσε από το σημείο, σχολώντας από την εργασία του, σε ταβέρνα της περιοχής. Εν τέλει η μπέμπα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου παρέμεινε μέχρι το πρωί, με τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία να κάνουν baby sitting.

Τελικά, οι γονείς ενημερώθηκαν περίπου στις 8 το πρωί όταν τους χτύπησαν το κουδούνι οι αστυνομικοί. Ο πατέρας διαβεβαίωσε τους ένστολους ότι το παιδί κοιμόταν, όμως αποδείχθηκε ότι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του, κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου, όσο η μικρή... ξεπόρτιζε! Οπως μεταδίδει το cretalive.gr η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με τον πατέρα να παραπέμπεται στο εδώλιο με την κατηγορία της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία (ως προς τη μητέρα η δικογραφία διαχωρίστηκε).

Ο πατέρας ξέσπασε σε κλάματα αναλογιζόμενος τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στο μικρό κορίτσι. «Ευχαριστούμε τον Θεό και τον άνθρωπο που το βρήκε το παιδί…» είπε με λυγμούς. «Είστε από τους τυχερούς» σχολίασε η πρόεδρος στον πατέρα. «Άλλοι σε ένα δευτερόλεπτο τα χάνουν όλα. Το πήρατε το μάθημα» είπε.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του πατέρα, κ. Παντελή Ρυακιωτάκη, νωρίς εκείνο το βράδυ ο εντολέας του ειδοποιήθηκε για το θάνατο της υπερήλικης γιαγιάς του και έτσι έφυγε για το χωριό προκειμένου να βοηθήσει στη διεκπεραίωση των διαδικαστικών της κηδείας. Η σύζυγος με την μπέμπα έμειναν στο σπίτι. Η μαμά έπαιξε με το κοριτσάκι περίπου μέχρι τις 11 τη νύχτα οπότε και το έβαλε να κοιμηθεί στην κούνια του, στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Η ίδια σιδέρωσε κάποια ρούχα και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη για ύπνο.

Ο μπαμπάς επέστρεψε στην οικία τους γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Επειδή γύρισε αργά, μπήκε στο σπίτι αθόρυβα για να μην τις ξυπνήσει. Η «βόμβα» έσκασε το πρωί όταν οι αστυνομικοί, όπως προαναφέρθηκε, χτύπησαν το κουδούνι της κατοικίας.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι οι γονείς έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσουν αυτό το κοριτσάκι, το οποίο μεγαλώνουν με πολλή αγάπη και στοργή. Η μπέμπα πηγαίνει σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό, η μονοκατοικία της οικογένειας είναι γεμάτη παιχνίδια ενώ διαθέτει και παιδότοπο.

Ο πατέρας κηρύχθηκε αθώος, ενώ διαβεβαίωσε το δικαστήριο ότι ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τεχνικό προκειμένου να εγκαταστήσει δέσμες πέριξ της κατοικίας και συστήματα συναγερμού σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA