Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα πέριξ του ΑΠΘ, καθώς αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες προς το σημείο που γίνονται οι εργασίες στο Βιολογικό, με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να απαντούν με χρήση χημικών, ενώ πέταξαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Παράλληλα, νεαροί έσπαγαν μάρμαρα και τα πετούσαν στα ΜΑΤ. Από την πλευρά τους οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον μία προσαγωγή ατόμου.

Νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών συλλόγων, στον προαύλιο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατά της παρουσίας αστυνομικών εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος, ενώ οι εργασίες στο Βιολογικό ήταν σε εξέλιξη.

Επιπλέον, στις 3 το μεσημέρι έχει προαναγγελθεί κινητοποίηση και στην πρυτανεία του ΑΠΘ από φοιτητικούς συλλόγους, εκπρόσωποι των οποίων θα προσπαθήσουν να συνομιλήσουν με τις πρυτανικές Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA