Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση που υπάρχει προκειμένου να εντοπιστεί ο 40χρονος Θύμιος στον Πύργο, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με το τσεκούρι. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο Θύμιος ήρθε στην επικαιρότητα επειδή κάποιοι τον τράβηξαν βίντεο όταν αντέδρασε στο bullying που του έγινε λόγω παραμόρφωσης του προσώπου του από τροχαίο. Μάλιστα, ο Θύμιος κυνήγησε νεαρούς με το τσεκούρι ενώ τώρα έχει εξαφανιστεί. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά - Προκλήσεων συνέχεια από Αναγνωστόπουλο: «Με ένοιαζε μόνο η ευτυχία της Καρολάιν»

Αντέδρασε στο bullying που του έκαναν

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα εξαρχής στημένο σκηνικό για λόγους δημοσιότητας, το οποίο στην συνέχεια συνοδεύτηκε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στους αστυνομικούς. Οι Αρχές μετά την καταγγελία έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση, παρά μόνο αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας, χωρίς όπως αποδείχτηκε ιδιαίτερο λόγο.

Την επόμενη μέρα από το περιστατικό, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο τα βίντεο και τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος Θύμιος μετέβη στο Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό και εμφανίστηκε ξανά στις 4 Μαΐου, μετά τα δημοσιεύματα και τα βίντεο, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν γιατί, όπως τους είπε, καθημερινά γινόταν αποδέκτης τέτοιων άσχημων συμπεριφορών. Από την επόμενη μέρα, τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Η σπιτονοικοκυρά του 40χρονου έχει να τον δει αρκετό καιρό

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η σπιτονοικοκυρά του 40χρονου ανέφερε ότι ο Θύμιος στην αρχή νοίκιαζε το σπίτι, όμως κάποια στιγμή λόγω οικονομικής δυσχέρειας, σταμάτησε να πληρώνει τα ενοίκια. Παρόλα αυτά συνέχιζε να μένει στο σπίτι με την ανοχή των ιδιοκτητών, οι οποίοι έχουν να τον δουν επίσης αρκετά μεγάλο διάστημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA