Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίστα με τα 25 κορυφαία ελληνικά νησιά για το φετινό καλοκαίρι ετοίμασαν οι Times και ο προορισμός που βρίσκεται στη πρώτη θέση και δέχεται ιδιαίτερη μνεία, είναι η Αλόννησος, καθώς ξεχωρίζει για τη μοναδική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει!

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Μάσκα: Τέλος σε αεροδρόμια και πτήσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση

Όπως αναφέρουν οι thetimes.co.uk, η Αλόννησος «κατακτά» την καρδιά των επισκεπτών με το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης. Έπειτα, ακολουθούν η ρομαντική Σάμος, τα Κύθηρα μιας άλλης εποχής, η Αίγινα με τους αργούς ρυθμούς της, η ιδιαίτερη Ικαρία, το εντυπωσιακό Μεγανήσι, οι γραφικές Σπέτσες, η Ιθάκη του Οδυσσέα, η καταπράσινη Θάσος, η Ίος με τη θετική ενέργεια, η Σκόπελος ως το νησί του Mamma Mia, η μυστική Τζιά, η πευκόφυτη Λευκάδα, η μοναδική Λέσβος και η Μήλος με τα διαφορετικά φυσικά τοπία.

Τη λίστα συμπληρώνουν η Τήνος της γαστρονομίας, η «πεταλούδα του Αιγαίου» Αστυπάλαια, η Κάρπαθος με τα θαλάσσια σπορ, η Σίφνος με την αρμονία που εκπέμπει, η μαγευτική Σκύρος, η συγκλονιστική Ύδρα, οι Παξοί που σε μεταφέρουν σε άλλη διάσταση, η Νάξος ως το ονειρεμένο νησί του Λόρδου Βύρωνα, η Χάλκη με την απλότητα της και η Κάλυμνος για τα πεδία αναρρίχησης.

Μάλιστα, η Αλόννησος βρέθηκε και στη κορυφή της λίστας που ετοίμασε ο Guardian για τους καλύτερους προορισμούς για αυτό το καλοκαίρι, με το σχετικό δημοσίευμα να εκθειάζει «το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου, το υποβρύχιο μουσείο και τη πρόσθετη δυνατότητα για «βουτιές» στο αρχαίο ναυάγιο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA