Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 55χρονος που δολοφόνησε την γυναίκα του στη Καβάλα, είχε καλέσει γιατρό 4 ώρες μετά το έγκλημα, γιατί ανέβασε πίεση και φοβήθηκε μην πάθει εγκεφαλικό, σύμφωνα με τον δικηγόρο των συγγενών της δολοφονημένης 43χρονης.

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: «Ημουν έξω από το φαρμακείο την ώρα που τη σκότωνε» - Σοκαριστική μαρτυρία

Ο Μάνος Βονικάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σημείωσε ότι «ο καθ’ ομολογίαν δράστης, τέσσερις ώρες μετά από τη δολοφονία, ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με την σορό της γυναίκας στο φαρμακείο και υποτίθεται, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, ότι ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, πραγματοποίησε δύο κλήσεις σε γιατρούς, αναζητώντας συμβουλές και ιατρική βοήθεια, καθώς είχε ανεβάσει πίεση, γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να πάθει εγκεφαλικό».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο 55χρονος κατηγορείται για κακοποίηση από πέντε πρώην συντρόφους, ενώ φέρεται να προσπάθησε δύο φορές να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια μία από τις γυναίκες. «Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται ο δικός μας ο ρόλος να αποκαλύψουμε στον κ. ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη έχουν κακοποιηθεί από τον δράστη και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος των συγγενών της 43χρονης φαρμακοποιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA