Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα, Πέμπτη 12 Μαΐου, αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο ο 52χρονος που το περασμένο Σάββατο σκότωσε δυο ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά, με το αυτοκίνητό του. Ο γιατρός θα κάνει την πραγματογνωμοσύνη και με βάση τα αποτελέσματα αυτής της εξέτασης ανακριτής και εισαγγελέας θα λάβουν αποφάσεις για την τύχη του. Μέχρι την τελική απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα θα κρατηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Διαβάστε ακόμη: «Δεν θυμάμαι τίποτα» είπε στην απολογία του ο 52χρονος για τη δολοφονία των ηλικιωμένων στη Μονεμβασιά

Ο 52χρονος, απολογήθηκε για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο αναφέροντας πως δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα. «Τη Μεγάλη Παρασκευή, άρχισα να έχω προβλήματα με τη μέση μου. Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη. Στην αρχή ένιωθα καλά. Δύο ημέρες πριν το περιστατικό ένιωσα περίεργα, ένιωσα ότι έσπαγε το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φερθώ φυσιολογικά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Φίλοι μου είπαν ότι σε εστιατόριο που βρισκόμουν φερόμουν αλλοπρόσαλλα. Για το περιστατικό δεν θυμάμαι τίποτα».

Την Τετάρτη ο συνήγορος του 52χρονου Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι η αιτία της τραγωδίας είναι είτε η κληρονομικότητα ψυχιατρικών διαταραχών, είτε η μεγάλη ποσότητα κορτιζόνης που του χορηγήθηκε στο πλαίσιο θεραπείας που λάμβανε για τη μέση.

«Από την έρευνα που έχω κάνει με τους συνεργάτες μου και σε συνεργασία με καθηγητές ψυχιατρικής, προκύπτει ότι αυτό το έγκλημα είναι αδιανόητο. Βεβαίως με τον εντολέα μου δεν έχω καταφέρει να μιλήσω ούτε ένα λεπτό. Το ίδιο και οι συνεργάτες μου. Η κατάσταση της ψυχικής του υγείας είναι ακραία διαταραγμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA