Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μιας 20χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αγνοείται από χθες 11 Μαΐου. Η νεαρή εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βαρδάρη και η ζωή της διατρέχει κίνδυνο. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert, ενώ στο διαδίκτυο έχουν αναρτήσει φωτογραφίες και φίλοι της που την αναζητούν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δεν έχει στην κατοχή της κινητό τηλέφωνο, ενώ μιλά αγγλικά.

«Στις 11/5/22, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βαρδάρη στην Θεσσαλονίκη η Κόρα Ο Κόνορ, 20 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κόρα Ο Κόνορ στις 11/5/2022  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Κόρα Ο Κόνορ έχει ύψος 1,57 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρη μπλούζα, μπλε ανοιχτό τζιν και μαύρα μποτάκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA