Μενού
  • Α-
  • Α+

H Daily Mail από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Η βρετανική ιστοσελίδα έχει εκτενές ρεπορτάζ για την απολογία του καθ’ ομολογία δολοφόνου και όσα υποστήριξε στη δίκη του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο δράστης της δολοφονίας «προσπάθησε να παρουσιάσει το θύμα ως αδίστακτη μάνα, επιρρεπή στον θυμό», ενώ, όπως ισχυρίστηκε, τη νύχτα του φόνου τού φώναξε «δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνετε και εσύ και το μωρό». 

Ο Αναγνωστόπουλος είπε ότι το ζευγάρι αντάλλαξε εχθρικά λόγια το βράδυ που δολοφονήθηκε η Καρολάιν φωνάζοντάς του χαρακτηριστικά: «Μπορείτε να πεθάνετε και οι δύο. Δεν με νοιάζει». Ο δράστης είπε ότι στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει τη Λυδία στην κρεβατοκάμαρά τους τρεις φορές, πριν τελικά βάλει το κορίτσι στο κρεβάτι δίπλα στην Καρολάιν, κάτι που την εξόργισε ακόμη περισσότερο.

«Η Κάρολαϊν φώναξε «φύγε, πήγαινε στο διάολο. Δεν με νοιάζει τι κάνεις με το μωρό». Δεν ήταν ήρεμη», είπε κι εξιστόρησε το πώς έπνιξε την 20χρονη με το μαξιλάρι, αλλά και πώς κρέμασε το σκυλί, το οποίο βρήκε επίσης μαρτυρικό θάνατο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA