Μενού
  • Α-
  • Α+

Silver Alert σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/5), για την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά, του 39χρονου από τον Πύργο, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Ο 39χρονος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν βίντεο τον κατέγραψαν να «κυνηγά» κόσμο τις μεταμεσονύκτιες ώρες στους δρόμους της πόλης της Ηλείας, κραδαίνοντας ρόπαλο, πριόνι και ενίοτε τσεκούρι. 

Αργότερα όμως και σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών Μέσων, έγινε γνωστή η ιστορία του με τον Θύμιο να υφίσταται ανηλεές bullying από συγκεκριμένους ανθρώπους, κάτι που τον οδήγησε στο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τα ίχνη του 39χρονου όμως έχουν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη (4/5) όταν και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν τη ζωή «κόλαση» – όπως αποδείχθηκε – για ένα στόρι στο Instagram… Σύμφωνα με το silver alert, ο 39χρονος φοράει χειρουργική μάσκα ενώ μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.gr, ο Θύμιος, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή, όμως, ένα τροχαίο ατύχημα που είχε στην Τρίπολη, όπου ζούσε και εργαζόταν, εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει. Σήμερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει χάσει τη δουλειά του και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο για να ζήσει με το επίδομα που λαμβάνει.

Ο ίδιος σε παλαιότερο βίντεο στο οποίο αποκάλυπτε την προσωπική του ιστορία αποκάλυπτε ότι έχει πέσει θύμα bullying, αλλά και επιθέσεων από άγνωστους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να τον διώξουν από τη γειτονιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», οι κάτοικοι της περιοχής αναγνώρισαν τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ήταν αυτός που κυνήγησε τους συγκεκριμένους νεαρούς και καταγράφηκε σε βίντεο, ενώ ανήρτησαν το συμβάν και στα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA