Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha γνωρίσαμε εκ νέου την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Δύο περίπου χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και η εκπομπή της έδωσε την ευκαιρία να μας ξανασυστηθεί, βγάζοντας τη μάσκα της.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη μητέρα της

Αυτή τη φορά αποφάσισε να μας δείξει ξανά το πρόσωπό της, μιλώντας χωρίς μάσκα στην κάμερα του κινητού της. Στο πρώτο selfie βίντεο που ανεβάζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την βλέπουμε να μας ξεναγεί στο κέντρο αποκατάστασής της στη Γαλλία, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία για εγκαύματα.

Το συγκεκριμένο κέντρο άλλωστε στο Μονπελιέ εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Στα βίντεο που ανέβασε στα stories της η Ιωάννα μάς εξηγεί λεπτομερώς τις θεραπείες, αλλά και τη γενικότερη ψυχολογία της αυτό το διάστημα.

«Εδώ γίνονται θεραπείες με ιαματικά νερά που κάνουν καλό στα εγκαύματα και τις δερματοπάθειες. Είναι ησυχαστήριο γιατί πέρα από τις θεραπείες που κάνουμε όσοι ερχόμαστε εδώ, αλλά και η ψυχολογία που κάνει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς βοηθά το δέρμα να ηρεμεί. Είναι λίγο σαν απομόνωση, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο βίντεο που δημοσίευσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA